Vandaag zijn de 4 kittens van Pippa en Monty geboren!

Vandaag zijn de 4 kittens van Pippa en Monty geboren! Pippa en kittens maken het goed. Het zijn 2 poesjes, 1 poly met een natuurlijke korte staart en een met normaal aantal tenen ook met een natuurlijke korte staart. En 2 katertjes, 1 met perfecte bobtail en poly aan alle 4 zijn voetjes: 7-7 voor en 5-5 achter en 1 male, poly met lange staart. De eerste foto’s volgen nog.

4 Reacties

 1. Manuela, Dirk en Joepie
  | Permalink

  Lieve Karin, hiep hiep hoera! Van harte gefeliciteerd! Zoveel mooie kleintjes in huis, dat is geweldig nieuws. We wensen ze veel gezondheid toe en we kijken uit naar een lief Pixiebobje voor ons zelf.
  Veel liefs en een pootje van Joepie!

 2. Geer en Fred
  | Permalink

  Wederom gefeliciteerd

  Geniet van al je kleintjes

  Groetjes Fred en Geer

 3. Agnes Helleman
  | Permalink

  Hallo Karin,

  Hoe gaat het met de kleintjes van pippa?zou leuk zijn om ze weer te zien!(op de foto uiteraard) zeer benieuwd hoe ze er nu uitzien.
  Groetjes Agnes

 4. danielle hermans
  | Permalink

  Dag Karin,

  Mijn gelukwensen voor je nieuwe aanwinsten.
  Altijd fijn om te horen dat de kleintjes het goed maken.
  Ik zou graag bij deze willen informeren of de male poly lange staart met de ouders Pippa en Monty nog beschikbaar is en wat deze kost.

  Met vriendelijke groet danielle

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*