Vandaag Tin Tin geknuffeld!

Vandaag ben ik naar mijn zoon Vince en zijn vriendin Sascha geweest. Daar woont Tin Tin nu en ze heeft het heel erg naar haar zin bij hen. Ze is zo lief en erg speels. Toen ik binnenkwam werd ik uitvoerig begroet, ze bleef maar tegen me kletsen en begon gelijk met me te spelen. Zo lief, het leek of ze me nog herkende na 3 weken. En ze is toch gegroeid!

Één Reactie

 1. Viv
  | Permalink

  Hi Karin,

  Stond een beetje achter:-)
  Leuke verhaaltjes en heel toffe foto’s;
  Wat een lieverds.

  Knuffeltje van ons
  Viv en Co

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*