Ronja groeit goed!

Ronja is nu zo’n 8 weken zwanger en haar buik begint nu goed te groeien. Ook kan ik sinds dit weekend haar kittens goed voelen bewegen in haar buik. Helemaal als ze in haar favoriete pose languit op de bank naast ons ligt. Ronja is een hele lieve en relaxte poes. Ze is heel erg lief voor ons, maar ook voor alle andere katten in huis. Zij wordt vast een heel goede moeder. Nog ongeveer een week geduld en we zullen het weten.

2 Reacties

 1. Ella Meeuwsen
  | Permalink

  Wat een mooie en lieve poezen. eigenlijk heb ik 2 vraagjes. Kunnen deze poezen ook binnen gehouden worden. Ik ben niet zo’n fan om poezen buiten te laten. Zelf hebben wij 2 katers gehad, bumper is overleden in 2004 en is 16 jaar geworden en bougie is overleden in 2007 en is 19 jaar geworden. Eigenlijk ben ik nu wel weer toe aan een nieuwe kater of poes. Het liefst een katertje. Zou u mij iets meer informatie kunnen verstrekken als de kittens van Ronja zijn geboren en eventueel een prijsopgave en of wij in aanmerking zouden kunnen komen voor 1 van de kittens van Ronja.
  met vriendelijke groet

  Ella en Toon Meeuwsen
  Sittard

 2. hester en stephan
  | Permalink

  ’t wordt wel spannend nu… Uma is ook erg benieuwd… hoe gaat het met Ronja? lfs hester stephan

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*