Referentie van Paola

“Iets meer dan een jaar geleden had ik nog nooit van een Pixie Bob gehoord. Mijn 1e York Joffie ( 15 1/2) was in Nov. 2007 overleden, had nu alleen Ramses nog (York 2 van 11 jaar). In principe ging het in z’n eentje ook goed maar toch! Aangezien ik full -time werk was een puppie nu niet echt een goede optie, en kwam ik op internet terecht bij de Pixiebob! Vond het direct een enig ras, voelde me er direct tot aangetrokken maar heb toch ,nog een jaartje gewacht tot dat ik afgelopen oktober weer op internet aan het kijken was en  terecht kwam bij de Cattery van Karin en zag dat er nog een prachtig poesje beschikbaar was! Ben eigenlijk meteen gaan bellen, voicemail ingesproken en werd dezelfde avond door Karin teruggebeld, dit was op een woensdag. Na een zeer prettig gesprek met gelijk een afspraak gemaakt om diezelfde vrijdag te gaan kijken. Ben door Karin naar haar huis geloosd via de gsm, aangezien ik compleet verkeerd was gereden, dat was echt heel vriendeijk van haar, gezien het feit dat ze aan het eten waren toen ik belde! Zij is me maar tegemoet gereden anders had ik het nooit gevonden.
Werd heel vriendelijk door Karin, haar man en haar zonen ontvangen, zag Yent (zo heb ik haar genoemd) en was meteen verkocht (dat was ik eigenlijk al toen ik haar foto zag op marktplaats). Onder het genot van een kopje koffie en een wijntje en gezellig met de Pixiebobs op de grond spelend heb ik besloten dat kitten 2 (zo noemden we haar toen nog) maar bij Ramses en mij moest komen wonen!
Ik was er nog niet helemaal  op ingesteld, moest nog de nodige spullen aanschaffen dus heb ik met Karin besloten dat ik haar precies een week later op vrijdag zou komen halen, zou die dag dan vrij nemen om lekker  3 dagen aanengesloten met Ramses en Yentl te kunnen doorbrengen. Dit is nu 3 weken geleden en het gaat allemaal goed, met Ramses en Yent samen gaat het goed, ze spelen en slapen samen het kon niet beter. Heb met Karin ook veel gemaild en foto’s gestuurd. Had op haar verzoek meteen een afspraak met mijn dierenarts gemaakt voor een algehele controle en om haar te laten chippen. Ze was helemaal gezond, ik had ook niet echt anders verwacht! Dat heb ik die vrijdagochtend maar gelijk gedaan toen ik van Karin terug kwam. Het contact met Karin is echt goed, we gaan 1 dezer dagen ook een afspraak maken dat ze een keertje deze kant op komt om bij Yent te komen kijken.
 
Ik hoop dat Karin in de toekomst nog meer nestjes gaat krijgen want mocht Ramses er niet meer zijn dan zou ik heel graag nog een Pixiebob erbij willen, het is een fantastisch ras, lief, aanhankelijk, leergierig en mooi! Een heel fijn huisdier!”
 
 Paola Freling

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*