Referentie van Ineke & Arie

“In november 2008 kwamen wij op het idee om een harige huisgenoot te gaan zoeken. Ik wilde een hond en mijn partner wilde een kat omdat een kat minder verplichtingen geeft zoals het uitlaten. Ik heb toen een “kat met hondentrekjes” gevonden, het Pixie-bob ras. We zijn toen op zoek gegaan naar een gespecialiseerde cattery en we kwamen zodoende bij Dutch Pixebob terecht van Karin van Elck.

Toen het contact eenmaal gelegd was hebben wij meerdere keren per week op haar website gekeken naar de nieuwste foto’s van Juno, van de kittens en ook van de vader, Thor. Toen de kittens geboren waren bood Karin zelfs aan dat we via de webcam mee konden kijken. In december zijn we op bezoek gegaan bij Karin in Nieuwegein en hebben we met de kittens gespeeld. Wat een lieve hummeltjes waren dat! Vooral Meneer Janssen was erg nieuwsgierig en helemaal niet bang voor vreemde mensen.

Op weg naar huis hebben we besloten om een tweede kitten van Karin erbij te nemen. Wij waren de eerste gegadigden en hadden dus de keus tussen twee dames en we hebben toen het kitten met de staart gekozen, Floortje.
In de daarop volgende maanden heeft Karin ons meerdere keren per week e-mails met foto’s gestuurd. Ze hield ons perfect op de hoogte over de gezondheid van de kittens, of ze genoeg voeding van Juno kregen, of ze goed met elkaar speelden, etc, etc, etc. Het was net alsof je er zelf bij was, perfect geregeld!

Wij zijn erg te spreken over de manier waarop Karin alles omtrent de kittens geregeld heeft. We kregen in het begin netjes een concept-koopovereenkomst en inzage in de certificaten die ze had (staat overigens ook op de website).
Half februari zijn we naar Karin gegaan om Meneer Janssen en Floortje op te halen. Karin gaf ons nog wat adviezen en we kregen per kitten een speciaal pakket mee. Na ongeveer een dag waren ze aan ons en ons huis gewend. Het was meteen duidelijk dat we twee keurig opgevoede kittens in huis hadden gehaald. Ze waren vanaf dag 1 zindelijk in huis, heel sociaal, ook naar vreemde mensen toe,bedelen niet tijdens eten, aanhankelijk en speels. We hadden natuurlijk ook onze eigen huisregels, maar binnen een paar dagen waren ze daar ook aan gewend en luisterden ze perfect.
Op verzoek van Karin hebben wij onze twee kittens ook voor een check up naar onze eigen dierenarts gebracht en deze gaf aan dat ze perfect verzorgd waren en in een uitstekende conditie.

We hebben de kittens nu ongeveer zes maanden en er is nog steeds een leuk contact met Karin, ze toont nog steeds heel veel belangstelling voor de kittens, dus we houden elkaar regelmatig op de hoogte en sturen over en weer nieuwe foto’s.
Karin, ga zo door en we hopen dat jullie veel mensen blij zullen maken met jullie nestjes.”

Meneer Janssen en Floortje

Meneer Janssen en Floortje