Onze mooie en lieve Tin Tin!

Tin Tin heeft een heel fijn thuis gevonden bij Vince en Sascha, mijn zoon en schoondochter. Iedereen die bij hen binnenkomt wordt direct begroet en besprongen door Tin Tin. Zij proberen haar nu mee naar buiten te nemen aan een riempje. Dit is wat Sascha mij er over schreef:

“Hee Ka,

Ik heb net een mooi bruin kattenlijntje gekocht voor Tin Tin, zodat ze lekker met me mee naar buiten kan als ik voor de deur zit.
Hoewel de zon nu niet schijnt was ik wel heel benieuwd wat ze er van zou vinden. Het lijntje omdoen ging helemaal goed, ze vond het helemaal niet vervelend.
Toen naar buiten. Ik ben in de deuropening gaan zitten afwachten. Eerst deed Tin Tin met me mee. Daarna ging ze heel voorzichtig over de drempel heen maar meer dan 30centimeter ging ze niet van me vandaan. Toen er twee vrachtwagens langskwamen schrok ze en schoot de weer naar binnen. Toen voorzichtig weer naar buiten en bleef ze rustig om zich heen kijken. Het lijntje zelf vind ze ook erg leuk om mee te spelen. Ik heb hem niet afgedaan en ze sleept hem nu door de woonkamer heen.”
Ik heb ook weer leuke foto’s van Tin Tin ontvangen.

Één Reactie

 1. Viv
  | Permalink

  Hoi Karin,

  Vind het wel leuk dat Tin Tin in de familie is gebleven, ze is zo mooi.
  Linneke is ook zo bang van alles met 4 wielen.
  Chaplin iets minder.

  Dikke knuffel van ons
  x

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*