Nog geen kittens van Ronja

Ronja is nog niet bevallen, maar ik denk wel dat het elk moment kan gaan gebeuren. De laatste paar dagen is ze erg hard gegroeid en op dit moment is ze al 1 kilo aangekomen. Ik zie haar buik met de dag groeien. Ze eet nog steeds erg veel en ze zoekt steeds meer plekjes om in te kruipen. Zo zit ze graag helemaal opgerold in de krabton. Maar ze ligt ook graag tegen mij aan op de bank. De laatste dagen heeft ze ook al veel “oefenweeën”, dan merk ik dat de baarmoeder een hele “harde bol” wordt. Ik kan de kittens nog steeds goed voelen bewegen in haar buik. Het duurt vast niet lang meer of we kunnen weer gaan genieten van al dat kleine grut. Ik kijk er weer erg naar uit!

Één Reactie

  1. Manuela Viegas & Dirk van der Linden
    | Permalink

    Lieve Karin,

    We leven helemaal met jullie mee en kijken ook erg uit naar de geboorte van de kittens. En wat is Ronja een lieverdje. Veel succes en tot gauw!

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*