Nog een klein weekje!

Volgend weekend is Juno uitgerekend en tot nu toe doet ze het uitstekend. Ze blijft heel dicht bij mij in de buurt en plopt overal neer met haar dikke buikje waar ik ook ben. Als ik de krant lees, gaat ze precies op de pagina liggen die ik net aan het lezen ben. Ze is zo lief! Alleen accepteert ze nu onze andere poes Charlie niet meer bij haar in de buurt. Voorheen was het Charlie die Juno een mep verkocht, nu is het andersom. Met Neo is ze nog steeds dikke maatjes, alleen zijn wilde spelletjes vindt ze nu niet meer zo leuk.

De dracht van een poes duurt zo’n 64-65 dagen, als ik uit ga van de eerste dekkingsdag dan zou ze vanaf zaterdag 15 november kunnen gaan bevallen. Juno kruipt nu ook af en toe de kraamdoos in, dus hopelijk wordt dat geen probleem om daar in te bevallen. Alles staat klaar om deze lieverd goed te kunnen begeleiden bij haar bevalling.

4 Reacties

 1. Hallo Karin.

  Wat een bol buikje, heb zo het vermoeden dat het meer dan vier baby’s worden. Ze is zo mooi. De dag dat Juno is uitgeteld komt Mona Lisa naar huis, nog 1 weekje geduld, maar dat gaat heel snel voorbij. Heel veel succes met de geboorte van haar eerste nestje.

  Groetjes.
  Hermelinda.

 2. wat is zo mooi met dat bolle buikje….pfff nog een paar dagen, knuffeltjes

 3. Jen
  | Permalink

  Lieve Ka,

  Wat een indrukwekkende kater die Thor.
  Het is nu echt aftellen voor Juno. Mooie foto’s van haar; vooral die eerste van 8 november. Zo te zien houdt ze erg van het laatste nieuws,……of eist ze vooral graag jouw aandacht op.
  Succes als ze zover is en hou me op de hoogte!

  Kus Jen

 4. Sascha
  | Permalink

  Hee Ka,

  Wat een dikzak is ze toch geworden 🙂 Ben echt heel benieuwd naar de kittens, spannend!

  Kus Sascha

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*