Kittens van Pippa en Monty geboren!

Er zijn vandaag 4 prachtige kittens geboren van Pippa en Monty. Vanochtend om 7.15 uur maakte Pippa mij wakker door bij mij onder het dekbed tegen mij aan te kruipen. Rond 9.10 uur begonnen de persweeën. Om 9.35 uur is het eerste kitten geboren, een kater met een korte staart en hij is polydactiel (6-6-5-5). Het tweede kitten kwam al snel daarna, een kater met een lange staart en ook hij is polydactiel (6-6-5-5). Het derde kitten is een poes met een langere staart (net voorbij de hiel-3/4) en ook zij is polydactiel (6-6-5-5). Het vierde kitten is weer een kater met normaal aantal tenen en hij heeft een perfecte bobcat staart, zoals zijn vader Monty. Hierbij de eerste foto’s.

7 Reacties

 1. Manuela & Dirk
  | Permalink

  Lieve Karin,

  Van harte met de prachtige kleintjes en Pippa heeft het gelukkig getroffen met zo’n geweldige vroedvrouw als jij! We kijken ernaar uit om jullie weer te zien. Veel plezier met de nieuwe familie!

 2. Zuleyha, Selina & JJ
  | Permalink

  Beste Karin,

  Een ontroerend plaatje zo, van harte gefeliciteerd! Wat leuk allemaal, veel plezier met zijn allen.

 3. Awww – now look at that! They are very cute. Nice coloring on that really red one. The darker ones are probably longhairs. 3 short tails – that’s really good!!! Can’t wait to see pictures as they grow up.

 4. ingrid van elck
  | Permalink

  hoi Ka

  Gefeliciteerd met je nieuwe kittens.
  Ik kom gauw kijken.

  Dikke kus In

 5. Marian
  | Permalink

  lieve ka,

  gefeliciteerd met je vier kittens.

  tot zaterdag
  dikke kus mar

 6. Paola
  | Permalink

  Hoi Karin,

  Alsnog van harte gefeliciteerd met je nieuwe 4-tal, ze zijn prachtig! Was gezellig om je weer te spreken, ik kom zeker binnenkort langs om ze in het echt te bewonderen! Tot snel!

  Liefs,
  Paola

 7. ellen korsuize
  | Permalink

  hoi Karin,
  gefeliciteerd met je nieuwe kittens.
  het ziet er prachtig uit.
  veel plezier ermee.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*