Kittens al weer bijna 12 weken oud

De kittens zijn al weer bijna 12 weken oud! Afgelopen maandag hebben Viper en Guusje hun 2e vaccinatie gekregen.  Ook hebben ze een 2e gezondheidscheck gehad bij de dierenarts. Beiden hebben een uitstekende gezondheid en ook hebben ze goed gereageerd op de vaccinatie.

As donderdag zal Guusje ons verlaten en naar zijn nieuwe thuis verhuizen. Hij krijgt daar gezelschap van 2 prachtige poezen: zijn halfzusje Mila en Nona. Guusje zal de dames zeker interessant vinden, hij is een kitten die altijd nieuwsgierig is en op onderzoek uitgaat. As zondag zal Viper naar zijn nieuwe thuis verhuizen. Hij zal het speelkameraadje worden van twee heel lieve jongens: Sidney en Deejay. Viper houdt heel erg van knuffelen en spelen, dus jongens veel plezier met hem!

Maar wat zullen wij die twee lieve schatten gaan missen. Ik weet natuurlijk dat deze tijd zal gaan aanbreken, maar afscheid nemen is altijd moeilijk. Gelukkig is het een hele geruststelling dat ik weet dat ze het alle twee heel goed gaan hebben in hun nieuwe thuis. Ze zullen beiden vreselijk verwend gaan worden!

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*