Juno zwanger?

Op 19 mei heb ik Juno naar Cattery Catsheavens in België gebracht. Hier heeft zij enige dagen gelogeerd bij Maik, een prachtige kater. Maik heeft (half)lang haar, is polydactyl en heeft een prachtige 3/4 pluimstaart. Bovendien is het een ontzettend lieve kater.

Op 22 mei 2009 heb ik Juno weer opgehaald. Zij heeft het erg gezellig gehad met Maik en er zijn diverse geslaagde dekkingen waargenomen. Als zij zwanger is worden haar kittens rond 21 juli 2009 verwacht.

Hermelinda, heel erg bedankt voor de goede zorgen voor Juno!

2 Reacties

  1. Lieve Karin.

    Maiky kan er wat van maar je moet toch toegeven, ze zijn een mooie koppel, hij vond het niet leuk dat je Juno terug mee naar huis nam. Ik hoop dat je net zulke lieve en sociale kittens krijgt van Juno als ik gekregen heb van Mona Lisa en Menetoh. Ik wens jullie heel veel succes en een dikke knuffel aan Juno, ze is een lieverd.

    Liefs.
    Hermelinda

  2. was wel een echt verliefd koppeltje 🙂

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*