Kittens verwacht!

Ik weet het nu zeker! Juno is zwanger van haar eerste nestje. Het wordt rond 15 november verwacht. Juno eet veel en slaapt veel. Zij is al behoorlijk in gewicht aangekomen. Haar tepeltjes zijn groter en meer rose geworden. Ik ben heel benieuwd hoeveel kittens zij zal krijgen. De vader is Thor van Cattery Norse Pixiebobs. Hij is een heel mooie en lieve kater en is graag onder de mensen. Hij heeft lang haar en is polydactyl (meertenig). Voor mij is dit mijn eerste Pixiebob nest en ik zal jullie via mijn dagboek op de hoogte houden van alle ontwikkelingen.

Één Reactie

  1. Wat een mmooie foto van haar. Binnenkort weten we hoeveel kittens er in dit kleine buikje zitten 🙂
    Spannend. Geef ze een dikke knuffel.

    Viv

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*