Juno groeit goed!

Het buikje van Juno wordt steeds boller! Ze is sinds haar zwangerschap al 1 kg aangekomen! Hoeveel kittens worden dat wel niet. Ik heb besloten geen echo te laten maken van haar buikje vanwege de stress die het kan geven. Ik moet tenslotte wel met haar reizen en naar een vreemde omgeving toe. Reizen vindt ze niet erg, maar ik ken haar nu goed genoeg en zij vindt een vreemde omgeving niet fijn. Ze eet en slaapt nog steeds veel, maar spelen vindt ze ook nog steeds fijn. Ik merk wel dat het traplopen moeilijker wordt voor haar. Ze is ook heel erg aan het “zoeken” in huis. Ik denk dat ik binnenkort de kraamdoos maar voor haar neer ga zetten, dan kan ze daar vast aan wennen. Ze is nu al ver over de helft van haar zwangerschap en ze heeft nog 3,5 week te gaan. Ik heb ook nog een foto gemaakt van mijn Pixiebobs toen ze aan het eten waren. Hier kan je goed zien dat Charlie (vooraan op de foto) een grote poes is. Ze is net zo zwaar als mijn kater Neo.

Één Reactie

  1. Hi Karin,

    wat is ze toch mooi. Prachtig zulk rond buikje en denken dat dat nog ronder wordt 🙂
    Lekker rustig bij mams Karin thuis en afwachten hoeveel kittens er komen 🙂 Natuurlijk wil ze de kinderkamer inrichten…..hoe was jezelf :-)))))
    Juno lijkt veel lichter (rood) van kleur of is dit bedrog op de foto ?
    Knuffeltje van ons allen en wij tellen mee af.

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*