Nieuw nestje

Gisteren 15 augustus 2012 zijn tussen 23.45 en 00.45 uur 5 gezonde kittens geboren van Dutch Pixiebob Dirkje en Aston Woods Timber. 3 Katers en 2 poezen, 2 langere staarten, 3 perfecte korte staarten en 3 zijn polydactyl

3 Reacties

 1. Babette Stroes
  | Permalink

  Beste Karin,

  Mijn vriend en ik zijn op zoek naar een kitten, Wij hebben al een poes en willen er graag en poes bij.
  Ik zag via Instagram van Merel, uw schoondochter, dat er nog kittens beschikbaar waren. Wat zijn ze mooi en lief.

  Mag ik vragen wat de prijs is voor een kitten , vrouwtje.

  Vriendelijke groet,

  Babette Stroes

 2. Monique Vlietinck
  | Permalink

  Geachte,

  Wat is het karakter van een Pixiebob? Zijn die aanhankelijk? Ik heb over 3 weken mijne Britse korthaar moeten laten inslapen en ik mis een poes. Zijn het allemaal kitten dat jullie hebben of hebben jullie er b.v. van 1 jaar? Ik zou voor een vrouwtje kiezen, heb nooit een mannetje gehad en wat kosten ze alsook de kitten?
  Waar moet ik die komen halen?

  Vriendelijke groetjes
  Monique Vlietinck

 3. I wish I lived close enough to adopt one of your pre-loved kttneis! I bet they are so sweet and socialized. I am currently looking for a kitten as a pal for a kitten my mom recently adopted, and looking at your page makes me smile so big!

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*