Foto’s van Neo

Vandaag ontving ik van mijn buurman een paar mooie foto’s van Neo. Ze zijn deze zomer genomen in zijn tuin waar Neo graag komt. Ik vind ze zo mooi dat ik ze in mijn dagboek plaats. Met Juno gaat het uitstekend. Ze groeit lekker door en haar buikje is al aardig bol. Van de fokker in Amerika hoorde ik dat de nestjes in de lijn waar Juno uitkomt meestal zo’n 4-6 kittens bevatten. Ik zal gauw weer foto’s van haar plaatsen. 
Neo (2 jaar oud) zit bij het water!

Neo (2 jaar oud) zit bij het water!

Neo (2 jaar)!

Neo (2 jaar)!

 

Één Reactie

  1. Karen,

    Die foto’s zijn echt prachtig.
    Binnenkort lopen er bij jou van die lieve, leuke kittens rond. Duim !!!!!
    Knuffeltje van ons

    Viv, Chaplin en Lin

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*