Eindelijk weer een update!

Eindelijk weer eens een bericht van mijn kant. Ik heb een enorm drukke periode achter de rug en natuurlijk zat de vakantie er tussen, dus hebben jullie lang op een update moeten wachten, maar hier is ie dan! Bedankt voor alle geduld van jullie kant!

Met onze Pixiebobs gaat het geweldig! Met Charlie en Neo gaat het heel goed. Emmy wordt wel een heel grote meid en is een ontzettend lieve schat en een grote knuffel. Pippa wordt over een week ongeveer voor het eerst moeder van onze fantastische kater Monty. De kittens van hen verwacht ik rond 10 augustus. Op dit moment is ze echt overal een geschikte bevallingsgelegenheid aan het zoeken: de boekenkast, de kledingkast, een heel klein doosje, de badkuip, de wasmand, de douche, het keukenkastje, een schoenendoos, de schuur etc. etc.
Ze is echt overal in aan het kruipen op zoek naar de “beste” plek om te bevallen, behalve de bevallingsdoos die ik voor haar heb neergezet. maar dat komt wel goed als het zover is.

Ronja is al een paar keer krols geweest na haar vorige nestje en aangezien ik haar niet te lang de pil wil geven heb ik besloten haar ook naar Monty te brengen. Ik houd jullie vanaf nu op de hoogte van deze ontwikkelingen.

3 Reacties

 1. Lieve Karin,

  Wat spannend allemaal! Een nieuwe kater en straks weer kittens. Zo leuk! Ik kan zelf ook niet wachten… Wil zo graag weer kittens. Hopelijk is het gelukt. Geniet maar van de ukkies straks en van je mooie en lieve katertje.

  Liefs,
  Lin

 2. Manuela en Dirk
  | Permalink

  Lieve Karin,

  Ook wij tellen de dagen af dat Pippa gaat bevallen…met zulke mooie moeder en vader worden het vast prachtige kittens! Veel succes met de bevalling!

 3. anja nebbeling
  | Permalink

  Hoi Karin,
  Wat leuk dat je binnenkort weer een nieuw nestje kittens verwacht! Die Monty is een heel mooi menneke hoor! tzt kom ik met Annemarie wel weer ns n keertje kijken….Nu maar duimen op een mooi stel pluizebolletjes. Veel succes!
  Groetjes, Anja

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*