De kittens groeien goed!

Ik heb vandaag weer zo genoten van Juno en de kittens. Juno is een fantastische moeder en ze heeft voor drie kittens voldoende melk. Ze zijn dan ook goed aangekomen in gewicht. Binnenkort zal ik een gewichtenlijst en een gewichtengrafiek introduceren op mijn site. De kittens weeg ik elke dag, zo kan ik goed in de gaten houden of ze voldoende voeding binnen krijgen. Juno en de kittens staan in ons huis boven in een eigen kamer. Daar kan ik het lekker warm houden en hebben ze in het begin genoeg rust. Toch moet ik van Juno de deur van de kamer open laten staan, zodat ze af en toe even (zodra ze de kittens hoort gaat ze weer naar boven) met ons beneden kan komen knuffelen. Zo lief!

Juno en Kittens 17-11-08

Juno en Kittens 16-11-08

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*