Dag 28

De kittens zijn nu 4 weken oud en rennen al bijna door het huis. Het is verbazingwekkend hoe snel de ontwikkeling gaat van de kittens. Een week geleden stonden ze nog wankel op de pootjes en nu klimmen ze langs mijn arm omhoog en rennen over de vloer. De kittens socialiseren goed, ze spelen veel met elkaar, met hun moeder, maar ook met ons. De foto van mijn schoondochter Lois met de drie kittens op haar schoot getuigt daarvan. Zodra ze ook maar even kunnen, klimmen ze bij ons op schoot. Ze vallen er zelfs op in slaap. Deze kittens zijn dus duidelijk zeer aangetrokken tot mensen. En dat is nou net een van de eigenschappen die ik zo waardeer in dit ras. Mijn doel is een prachtige Pixiebob te fokken die graag met mensen samenleeft. Ik beleef hier zoveel plezier aan!

2 Reacties

 1. Viv
  | Permalink

  Hi Karin,

  het zijn echte mooie kapoentjes:-)

  knuffeltje
  Viv en co

 2. Hi Karin,

  The little ones are really cute. Congratulation. My husband and I have one pixie bob call Balou you can have a look at him on his site.

  M&M & Balou

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*