Binnenkort is mijn site tweetalig

Op dit moment wordt er hard aan gewerkt om mijn site tweetalig te maken. Arjen Klaverstijn (mijn oudste zoon) zal de techniek verzorgen en zijn vriendin Lois zal de vertaling van de pagina’s op zich nemen. Het is heel fijn dat ik zo veel hulp van hen krijg. Het is een prettige samenwerking. Het is de bedoeling dat ik zelf in de toekomst mijn blogs zal bijwerken in zowel het Nederlands als in het Engels.

Één Reactie

  1. Viv
    | Permalink

    Karin goes international :-))

Plaats een reactie

Uw e-mail wordt nooit gepubliceerd noch gedeeld. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een *

U kunt de volgende HTML 'tags' en 'attributes' gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*
*